viernes, 18 de marzo de 2011

Tsunami a Japó 2011

És un tema delicat parlar en estos moments de la possibilitat que el vehement terratrémol al Japó que va generar un devastador tsunami va ser generat per l'home com a part d'una guerra secreta o d'una agenda oculta, però és inevitable en el món en què vivim, controlat per una fosca elit que no pareix tindre escrúpols pel que fa a matar a milers de persones si açò fa avançar els seus plans. L'altre gran tema, és la possibilitat que estiguem veient un fenomen natural però no aleatori, fruit d'un canvi organitzat en la Terra, en la seua relació amb el cosmos i les erupcions solars, que manifesta una imminent transformació del planeta, de la seua geografia i de les persones que ho habiten, quelcom que podria estar relacionat amb el mil·lenarisme, la febra apocalíptica i el canvi climàtic. (Com diu la frase "si tan sols els sistemes d'emergència pogueren treballar tan ràpid com els teòrics de la conspiració").

Hui mateix es van generar forts terratrémols a Nicaragua i Xina i volcans van fer erupció a Rússia i Indonsesia. Fa 7 anys exactament es va donar l'atemptat "terrorista" de Madrid el 11-M.

En el cas de les teories de la conspiració la majoria dels camins porten a HAARP, com va ocórrer abans a Xile i en Haití. HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) és el misteriós programa d'investigació conjunta de la Força Naval i la Força Áerea dels Estats Units i la comunitat científica d'eixe país amb instal·lacions a Alaska, que compta amb un enorme pressupost que no ha sigut explicat del tot (Segons xifres de DARPA ha crescut de 5 milions de dòlars en el 2005 a 35 milions anuals per a l'any passat. La seua construcció va costar més de 250 milions, quelcom car per a un projecte només per a estudiar el clima). Les antenes d'HAARP poden emetre ones electromagnètiques a la ionosfera fent que esta puge cap a l'espai i rebot, este rebot, en teoria, pot crear terratrémols. HAARP transmet 3.6 milions de watts en ones electromagnètiques de baixa freqüència (l'estació de ràdio AM legal més gran dels Estats Units transmet 50 mil watts). Compta amb 18o antenes de 72 peus d'altura que funcionen com una sola i dirigixen energia a la ionosfera.

El periodista nord-americà fincado al Japó, Benjamin Fulford, en este vídeo parla sobre l'amenaça que havia rebut des de fa ja un parell d'anys Japó de ser atacat per un terratrémol si no se sotmetia a les pressions financeres de la màfia banquera de Wall Street.

No hay comentarios:

Publicar un comentario